Dags för Onsdagspanelen...
Veckans frågor i Norrköpings tidningar


1)      Hur viktigt var IFK Norrköpings säkrade kontrakt i superettan?
2)      Kommer Åtvidabergs FF klara sig i allsvenskan?
3)      Vita Hästen sänkte serieledaren Mariestad, hur långt räcker det?

Mina svar denna vecka

1.   Självklart mycket viktigt! Har heller aldrig tvivlat på tränarna eller att IFK laget ska klara av det som jag skrev för 5 veckor sedan. Nu är det bara se framåt och lägga 2009 bakom sig direkt efter Falkenberg matchen och satsa mot nästa år med stor positiv energi och fajteranda. Det är i motgång man lär sig vinna framgång i sportens värld. Heja IFK Norrköping mot 2010, nu blickar vi bara framåt och stöttar laget på alla sätt!!!

2.   Med vissa förstärkningar tror och hoppas jag innerligt att dom hänger kvar det första året och att det går bra för dom. Även om allsvenskan är mycket tuffare med högre tempo och mindre utrymme för misstag. Vilken oerhörd prestation de har gjort detta år. Bara att gratulera dom med all heder. Välkommen tillbaka till allsvenskan Åtvidaberg FF, Laget från östergötland!! Hurra Hurra Hurra!!!

3.   Vita hästen har dom senaste åren spelat bra i grundserien med inte nåt riktigt fram till Allsvenskan. Kanske dags att ändra på det nu.
Kvaliteten finns där, det har dom visat i år. Bara bita ihop när det gäller, kriga och vinna dom viktiga matcherna så kan det räcka långt.
Håller tummarna för att dom ska lyckas denna säsong. Med Allsvenskan i sikte!!!   
Kommentarer
Postat av: gabbi

ÅFF!!!!!!!! :)

2009-12-19 @ 16:12:02
URL: http://gabbithegirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0