Onsdagspanelens Misstag!

Idag var jag ganska chockad när jag slog upp tidningen för att läsa mina svar i Onsdagspanelen. De hade kastat om mina frågor och där det står att jag vill ha Hasse Backe som IFK- tränare och att det bara var 1 match kvar när jag skrivit att IFK Norrköping har 2 matcher kvar. Tur att P är ledig idag och att jag kan bevisa att det gjort totalt FEL, för deras svar fick mig att framstå som en Bimbo, trodde de inte att jag skulle märka det!?!?
Detta är mina svar som jag mailade igår till NT och så som det ska stå! Imorgon kommer en rättelse om det. Tack för det!


1. Vem vill du se som förbundskapten efter Lars Lagerbäck?

2. Vem vill du se som IFK-tränare nästa år?

3. Vem vill du se i sista avsnittet av "Här är ditt liv"?


Mina svar!!

1.  Hasse Backe. Han har den stora rutin, kundskap och erfarenhet av svensk och internationel fotboll som behövs idag för att lyckas.
Han är välinformerad om lagen och spelare som finns ute i världen idag. Det är ett måste för att lyckas i världsfotbollen. Massmedia är en annan stor del att kunna hantera med stor skicklighet i med och motgång, Den rutinen besitter han. Dessutom verkar han väldigt sympartisk. En god representant för
svensk fotboll tycker jag.


2.  Alex Ferguson! Nej, den frågan är mer relevant när serien är slut. Det vore orättvist att kommentera i det här läget när 2 matcher kvarstår.
Idag skriker alla på lagerbäcks avgång. Undrar vad media och folk sagt om sveriges mål hade godkänts och sverige vunnit matchen. Då hade
Lagerbäck blivit helgonförklarad och svenska fotbollsförbundet hade blivit 125 miljoner rikare och VM stod vi dörren PLUS 4 år till garanterat.  Portugals tränare hade förmodligen fått sparken också utan spelat matchen. Fiasko och helgonförklarad kan vara hårfin ibland. Sportens värld i ett nötskal. 


3.  Gud, buddha, och Profeten Mohammed. Vore kul och höra vad dom tycker om världen idag och sin lära ut till folk. Undrar om
världens folk lever efter den med kärlek och tro.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0