Våffel Time!!!!

Måndagen började i rasande tempo med uppföljning från Norge. När lunchen kom överraskade darling mig med en bukett med rosor för att det var Internationella Kvinnodagen... PLUSPOÄNG!

Måndagar kvällar brukar vara min hödpunkt på mina streetdance lektioner och denna gången började lossna och huuuga mig vad kul det är dansa!! Gick hem energisk uppspelt och alldeles stolt över mig själv att jag satt stegen och att man blivit uppsluken i musiken och gruppens energi!Kvällen firades med  PF Protein våffla. Lätt att göra, nyttig och smarrig go och viktigast för fåfänga jag är att det är mycket bättre innehåll än en vanlig våffla!!! Jag har ju planerat att vara i fin form till Beach 2010 så jag erkänner att jag är pedant i vad jag äter!Varje portion med proteinpannkaksmix ger dig 2 normalstora pannkakor/våfflor som innehåller hela 21 g protein, bara 2 g fett, tillsammans med massor av bra fibrer, vitaminer och mineraler.

Det är lätt att tillreda, tillsätt bara vatten och blanda. Stek pannkakorna i en stekpanna, eller grädda som våffla men den kan också tillagas i mikrougnen som en mini - paj. Tillsätt färska blåbär eller andra frukter och bär för variera med. Dä ni grabbar det nåt för er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0